Plant Store Maastricht

      #degroeneapotheekWie zijn wij?

 Ik heb meer dan 25 jaar gewerkt in de exclusieve bloemenwinkel van mijn ouders. Ik was in de winkel de 3de generatie en we waren gehuisvest in 'Het Westland'. Na het besluit om de winkel te verlaten ben ik 7,5 jaar bedrijfsadviseur geweest voor bloemisten en tuincentra. Ik begon het creatieve enorm te missen en ben toen wederom een eigen onderneming gestart als  Freelance bloemenarrangeur/decorateur in binnen- en buitenland. Daarnaast was ik 3 jaar hoofdarrangeur van Bloemencorso Bollenstreek, een prachtige uitdaging. Tijdens de covid periode gaf ik de voorkeur aan een 'vast' adres en dat is Plant Store Maastricht geworden. Geopend in oktober 2020 in de prachtige stad Maastricht. Een vintage plantenwinkel in het centrum aan de Minckelersstraat 1 

 

Het doel is, de verkoop van hoogwaardige producten tegen een redelijke prijs. Uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Daarnaast ben ik iemand die de voorkeur geeft aan samenwerking. 


 
🍀

info@plantstoremaastricht.nl
06 30593035